KIRMIZININ ADI COŞKUN ET, SOFRALARA LEZZET DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR
Kurulduğu ilk günden itibaren geleneksel Türk damak zevkine uygun olarak ürettiği şarküteri ve kırmızı et ürünleriyle Coşkun Et ve Mamulleri, uzun yıllardır tüketicinin ilk tercihlerinden biri. Kemal Coşkun tarafından 1975 yılında kurularak tüm sofraların sağlıklı ve enfes lezzetlerle buluşması vizyonunu benimseyen Coşkun Et, 10 yıl içinde istikrarlı bir büyüme sergileyerek 1985 yılında özel et kombinası ruhsatını aldı. Bugün 48 yıllık tecrübesi ve geniş ürün yelpazesi ile kırmızı et ve şarküteri ürünleri sektöründeki en iyi markalardan biri olarak hızla büyümeye devam ediyor.
TÜM ÜRÜNLER MODERN ÜRETİM TESİSLERİNDE %100 DANA ETİNDEN ÜRETİLİYOR
Coşkun Et, çeyrek asrı aşkın süredir Türkiye’ye sağlıklı ve doğal kırmızı et lezzeti sunmanın gururunu taşıyor. Şirketin kurucusu Sayın Kemal Coşkun’un yıllara dayanan bilgi birikimiyle oluşturduğu modern üretim tesislerinde, üretim tüm hijyen kurallarına ve Türk Gıda Kodeksi yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştiriliyor.
Coşkun Et ve Mamulleri, uzman veteriner hekimlerin denetiminde Afyonkarahisar’da bulunan 10.000 büyükbaş kapasiteli çiftliklerinde yetiştirdikleri yerli besi hayvanlarından ve %100 dana etinden üretiliyor. Afyonkarahisar’da 21.500 m²’lik kapalı alanda yer alan entegre et ve et ürünleri tesisi, Avrupa standartlarına uygun olarak üst düzey teknolojik donanımlara sahip. Hizmet ve ürün kalitesini her geçen gün artıran Coşkun Et, modern üretim ilkelerinden taviz vermeyen kalite vizyonu sayesinde Türkiye’nin en güvenilir firmaları arasında yer alıyor. Coşkun Et Yönetim Kurulu, yıllara meydan okuyan bu başarının sırrını kurucuları olan Sayın Kemal Coşkun’un kalite prensiplerini eksiksiz bir biçimde sürdürmelerine bağlıyor.
HEDEF GELENEKSEL TÜRK DAMAK TADINI DÜNYAYA DA ÖĞRETMEK
Şarküteri, kırmızı et ve dondurulmuş gıda ürünleriyle tüketiciyi gerçek dana eti lezzetiyle buluşturan Coşkun Et, geleneksel Türk damak tadını sadece Türkiye’ye değil, dünyaya da öğretmeyi amaçlıyor. İçerisinde kesinlikle hindi ve tavuk eti bulunmayan Coşkun Et ve Mamulleri, böylece bize kırmızının gerçek tadını keşfetme imkanı sağlıyor. Şubelerinin yanı sıra internet sitesi coskunet.com.tr üzerinden de ürünlerini satışa sunarak, tüm Türkiye’nin %100 dana etiyle üretilen gerçek kırmızı et lezzetlerine kolayca erişebilmesini sağlıyor.
Müşterilerin beklenti ve istekleri doğrultusunda, gerekli ekip bilinci ve altyapı donanımına sahip olan Coşkun Et, tüm hizmetlerini çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı bir anlayışla geliştiriyor. Türkiye’de sağlıklı bir neslin yetişmesi konusundaki hassasiyeti, Coşkun Et’in ürünlerindeki titizliğini ve sorumluluk sahibi duruşunu gözler önüne seriyor.